Selecteer een pagina

Richard Stevens Techniek voor al uw installatie, service en onderhoud werkzaamheden

hier komt de tekst voor het beschrijven van de installatie diensten

Met ruime ervaring in de installatiebranche en uiteraard in het bezit van de vereiste vakdiploma’s, staat we garant voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden.  Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en gereedschappen weten we de montagetijd tot een minimum te beperken.

Omdat alle werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, staan wij garant voor een perfecte afwerking. Wij hebben hiervoor een reeks eigen producten ontwikkeld om het afwerkingsniveau van de installatie naar een nog hoger niveau te brengen:

Leidinggoot in kleur

Voor het afwerken van de koelleidingen en stuurstroomkabels gebruiken wij hoogwaardige kunststof leidinggoot. Deze leidinggoot is standaard in een witte kleur uitgevoerd, hetgeen in veel gevallen erg afsteekt met de kleur van de gevel. We Kunnen deze leidinggoot in alle RAL kleuren leveren, waardoor de leidinggoot nauwelijks opvalt en een veel fraaier geheel met de gebruikte gevelafwerking vormt.

Houten omkisting voor de buitenunit

Wij leveren ook op maat gemaakte houten omkistingen voor de buitenunit van uw airconditinings- of warmtepompinstallatie. Deze houten omkisting is in verschillende afwerkingen beschikbaar, en biedt naast een optische verfraaiing tevens extra bescherming voor de buitenunit.

Blurp 2

blurp 3

hier komt de tekst voor het beschrijven van de service diensten